Selectează o Pagină

CONCEPT

AVIATORII RESIDENCE III

Aviatorii Residence 3 este noul proiect din cadrul ansamblului rezidential Aviatorii Residence Constanta, situat la intrarea in Statiunea Mamaia, in imediata apropriere a Universitatii Ovidius si a campusului universitar.

Pozitionat intre cele 2 proiecte Aviatorii 1 si Aviatorii 2, acesta reprezinta o noua etapa ce completeaza armonios si unitar stilul arhitectural contemporan si designul minimalist al primelor cladiri. Proiectul cuprinde 2 scari cu un numar de 150 de apartamente de 1, 2 si 3 camere, cu o vedere deosebita catre Marea Neagra si Statiunea Mamaia la est, Lacul Siutghiol la vest si Parc Tabacarie la sud.

Proiectul beneficiaza de 2 niveluri subterane destinate unui numar de 278 locuri de parcare, astfel incat fiecare apartament are asigurat minim un loc de parcare, precum si parcari pentru spatiile comerciale si un procent de 20% parcari suplimentare pentru vizitatori.

La parter este prevazuta o curte interioara de promenada si spatii verzi, din care se face accesul catre spatiile comerciale avand diverse functiuni necesare rezidentilor inclusiv 2 sali de squash, sala fitness, minimarket etc.

Sistem constructiv

Structura de rezistenta este formata dintr-un un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, iar inaltimea libera a etajului este de 2,80 metri. Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie BCA de 30 cm, iar compartimentarile interioare din BCA de 15 si 25 cm.

Finisajele exterioare ale cladirilor sunt realizate din:

– sistem mixt de fatada ventilata formata dintr-un strat termoizolant de vata bazaltica de 10cm placata cu placi de fibrociment – acestea avand un grad foarte ridicat de rezistenta la foc si apa, asigurand o foarte buna izolare termica si fonica, si fiind foarte rezistente in timp la intemperii sau actiuni mecanice – si fatada din panouri de polistiren placate cu ciment;
– ferestre din tamplarie aluminiu Shuco cu geam termopan;
– balustrazi din aluminiu si sticla securizata la logii si balcoane.

Instalații

Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie in condensatie si incalzire in pardoseala pex Uponor, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Toate utilitatile sunt asigurate deja la limita proprietatii.

Fiecare corp de cladire este dotat cu 2 lifturi Schindler de mare viteza, avand o capacitate de 8 persoane fiecare si acces inclusiv la cele 2 niveluri de parcare subterana.

In realizarea proiectului s-au respectat ultimele cerinte ISU, cele 2 subsoluri fiind dotate cu jet fans pentru desfumare, sistem de detectie a noxelor, asigurandu-se de asemenea si o retea de hidranti interiori si exteriori. Complexul va beneficia de rezerva intangibila de apa potabila si adapost de aparare civila. Sunt asigurate si echipamentele necesare pentru optima functionare a instalatiilor: statii hidrofor pentru consumul de apa menajer, statii de pompare pentru apele uzate, generator electric de rezerva.

Ansamblul va fi supravegheat video prin intermediul camerelor montate la nivelul subsolurilor si al parterului, locatarii avand acces la imagini in timp real sau la arhiva inregistrata.

Notă:
Toate informatiile si schitele prezentate pe acest site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile unui contract/antecontract incheiat intre parti.