Selectează o Pagină

Aviatorii Residence II

Aviatorii Residence II

Aviatorii Residence II

Aviatorii Residence II

Aviatorii Residence II

CONCEPT

Aviatorii Residence 2 Constanta este situat in strada Capitan Aviator Alexandru Serbanescu nr. 3, la intrarea in Statiunea Mamaia si langa baza sportiva „Ilie Floroiu” a Universitatii Ovidius, cu o vedere deosebita catre lacul Siutghiol, Statiunea Mamaia sau Parc Tabacarie.

Aflat in imediata apropriere a proiectului Aviatorii Residence 1, ne-am propus ca acest proiect sa reprezinte o continuare fireasca a conceptului de baza inceput in urma cu 1 an, pastrand acelasi nivel calitativ constructiv si asigurand o dezvoltare armonioasa a zonei.

PROIECT

Proiectul Aviatorii Residence 2 Constanta este situat pe strada Capitan Aviator Alexandru Serbanescu nr. 3, si cuprinde un singur corp de cladire avand un numar de 46 de apartamente de 2 camere, 20 apartamente de 3 camere si 2 apartamente de 4 camere. Imobilul cuprinde la nivelul subsolului un numar de 47 locuri de parcare, adapost ALA precum si spatiile tehnice aferente instalatiilor.

La nivelul parterului sunt prevazute un numar de 39 de locuri de parcare supraterane, asigurandu-se astfel un numar total de 86 locuri de parcare pentru cele 68 de apartamente si vizitatori, precum si spatii verzi si loc de joaca pentru copii.

TIPURI DE APARTAMENTE

TIPURI DE APARTAMENTE

CONTACT

CONTACT

CONTACT

Adresă: B-dul Aurel Vlaicu, nr. 325A, Constanta

Telefon: +40-751 112 262

Email: sales@aviatoriiresidence.ro

Website: www.aviatoriiresidence.ro

CONTACTAȚI-NE!

7 + 3 =

LOCALIZARE

LOCALIZARE